Bloggnorge.com // Den Globale Virkelighet
Start blogg

Den Globale Virkelighet

Den nye hverdag!

TID FOR ETTERTANKE; VEIEN VIDERE

Kategori: Flyktninger, Økonomi, Terror, Terrorisme | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 14. november , 2015 kl. 16:20

ALLE er rystet over de forferdelige angrepene på forsvarsløse. Det er sorg i alles hjerter blant de som tror på Liberté, Égalité, Fraternité; Frihet, likhet og brorskap. Det var i den franske konstitusjonen Norge fant inspirasjon til vår Grunnlov. Det er tid for sorg, og minne de forsvarsløse som ble drept. 


Det er også en tid å s
pørre om denne terroren som rammer forsvarsløse borgere skyldes politikere som har sviktet. Ikke bare i Frankrike, men flere europeiske nasjoner. Norge fører fortsatt den åpne dørs politikk, slik det fremgår av mitt innlegg Flyktninger; Begrepsforvirring eller Løgn.

Vi har ingen kontroll på hvilken bakgrunn de som ankommer Norge har. Det var meldt av Dagbladet i januar at IS planla å destabilisere Europa med stor flyktningestrøm infiltrert av 500 000 IS krigere på europeisk jord. Dette var derfor kjent både for politikere og folket i god tid før kommunevalget dette år. Det var en varslet katastrofe en kunne forhindret ved å stenge grensene.

REUTERS MELDER at det ble funnet ett syrisk pass ved siden av en av selvmordbomberne. CNN melder at det også er funnet et egyptisk pass ved en av de andre gjerningsmennene.

Tyskland stoppet en terrorist i Bayern, med bilen full av granater, sprengstoff og AK 47. Han kom fra Montenegro. Dette er kun mulig når nasjoner har åpne grenser uten kontroll over hvem som kommer inn eller ut.

IS krigere som ankommer som flyktninger opererer selvfølgelig i det skjulte. Hva vet vi om deres bakgrunn når de ankommer i så store horder at det ikke er mulig å kontrollere deres bakgrunn? Kanskje det viktigste av alt; hvorfor stenges ikke grensene nå?

RUSSLAND varslet Norge om mulig terrorfare ved fellesgrense allerede 3.november. PST ignorerer alle advarsler. De uttaler at det ikke eksisterer noen terrorfare, og det få dager etter at europeiske politimyndigheter foretok flere arrestasjoner i Europa, inkludert Norge. Italiensk etterretning hevdet at de satt med informasjon om mulig angrep på norske poltikere og diplomater som en fengslet Mulla Krekar stod bak, og krever utlevering. PST mener åpenbart at europeiske politimyndigheter lyver, og det til tross for videoer fra samme terrorgruppe som sier de har planer om å gjøre Norge til ett nytt Libanon.

SPØRSMÅLENE som nå faktisk må stilles er følgende: Har PST kontrollen over de ekstreme krefter som allerede er blant oss, og de som eventuelt kommer pga åpne grenser? Svaret sier seg selv. Selvfølgelig ikke. Det vi ser er en organisasjon som går i forsvarsposisjon. I steden for å være proaktive har de utviklet seg til å bli en passiv defensiv enhet. Det mest oppsiktsvekkende er at de forhåndsprosedere at det ikke er fare for terror på norsk jord, og dermed avviser indirekte italiensk etterretning. Dette må være en gavepakke for Brynjar Meling og hans klient Mullah Krekar. Hvor er Nasjonal Sikkerhetsmyndighet? En organisasjon som virker mer uklar enn klar når en leser hva som er deres ansvarsområde. Har ikke de et overordnet ansvar for den nasjonale sikkerhet, ikke minst når de ser viktige samfunnsinstitusjoner svikter? Og hvem er det som faktisk har det overordnede ansvaret når alt svikter?

Terrorangrepet var koordinert og planlagt. Dette har skjedd til tross at franske sikkerhetsbyråer har hevet sikkerheten etter terrorangrepet mot Charlie Hedbo og jøder i Paris, angrep som også kom overraskende på fransk etterretning. Hvorfor de etter de to angrepene, samtidig som IS har truet med å sende IS krigere og angripe Europa, har fortsatt med den åpne dørs politikk, er ubegribelig.
Det er stor mulighet for at NATO paktens artikkel 5 nå trår i kraft slik den den gjorde etter 11/9 angrepet i New York, Washington DC og i Pennsylvania i 2001.

GRENSENE må stenges med umiddelbar virkning. Nasjonens integritet må ivaretas. Beskyttelse av borgere er nasjonens første prioritet. Det er tydelig at europeisk sikkerhetstjeneste ikke har kontroll på situasjonen generelt, og norske myndigheter spesielt som avviser når konkrete terrorplaner foreligger.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.