Bloggnorge.com // Den Globale Virkelighet
Start blogg

Den Globale Virkelighet

Den nye hverdag!

DET BRYSOMME FOLKET

Kategori: Flyktninger, Økonomi, Terror, Terrorisme | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 24. november , 2015 kl. 20:34

I FLERE AVISER bankes det inn et mantra fra de «blåblå»: folket misforstår og må utvise hjertevarme. Det er ikke mulig å stenge eller kontrollere grensene, sier statsminister Erna Solberg, med stilletiende og samtykkende FRP.

Indignasjonen hos statsministeren er til å ta og føle på. Dagspressen i Norge roper etter lederskap, men Erna skylder på folkets motvilje til den åpne dørs politikk. Åpenbart for å dekke over manglende lederegenskaper.

SELV KAMPANJEJOURNALISTER er frustrerte. I Dagbladets papirutgave 21 og 22 november har følgende overskrift:

«Juni 2015: Demonstrasjoner for å vise norske dugnadsånd
November 2015: Hets og rasisme florerer på nettet»

Dette er eksempler på en retorikk hvor dagsavisene benyttes til å påpeke at de som er for åpne grenser og fri innvandring står for den «norske kulturen». De som ønsker stengte eller kontroll på grenseovergangene, er rasister og hetsere, det stikk motsatte av norskhet og kultur. Ingen stiller spørsmålet om det har vært norsk kultur å ha åpne grenser og ukritisk innvandring fra ikke-vestlige kulturer. En gruppe som i hovedsak faller utenfor vestlige normer og har lav yrkesdeltagelse. Selvfølgelig ikke. Det passer ikke inn i den nye dagsorden hvor folket må følge sin leder, uansett hvor negative konsekvenser politikken har for folket.

HJERTEVARME messer Jonas og Erna i takt. De kan ikke stenge grensene eller kontrollere disse. Vi må ta i mot!, er budskapet som messes fra statlig lønnede medier på oppdrag fra myndighetene. Gavmildheten er stor hos våre styresmakter. De betaler over 300 millioner kroner i måneden for å gi immigranter det beste som kan tilbys; Spa hoteller, 6 stjerners hoteller og nedlagte høyfjellshoteller som kaprer om å inngå godt gasjerte kontrakter med staten. Til tross for en slik ekstravaganse, er ikke våre gjester fornøyde. Det er kjedelig, usentralt, litt for dårlig internettforbindelse, leser vi i de samme mediene. Filmen «Selskapsreisen» blir en dårlig kopi av det vi nå er vitne til. Taxibransjen har også fått gode tider. Istedenfor pasientreiser er det immigrantreiser som har blitt lukurativt.

PRISLAPPEN på godheten vil stige til høyder folket vil merke. UDI melder at de trenger 400 nye plasser per dag. Millionene finner ben å løpe på. I mellomtiden tømmes fellesskapets kasse, og de svakeste i samfunnet faller ytterligere utenfor. Sykehus, sykehjemsplasser, helse og omsorg- og ikke minst de demente– skal betale hotell og restaurantregningen.

SAMTIDIG øker arbeidsledigheten. Antall konkurser øker, og flere blir plassert utenfor arbeidslivet. 300 millioner kroner i sysselsettingstiltak og omstillingsprosesser i næringslivet, ville skapt arbeidsplasser og klingende mynt i kassen. Statens primæroppgave er ifølge våre ledere å pumpe hundretalls millioner i reiselivsbransjen, ikke skape arbeidsplasser eller gode tjenester for hele folket.

DET BRYSOMME folket hever røsten. Frustrasjon og avmakt er meget synlig blant befolkningen, og åpenbart blant våre politiske ledere som velger å forfølge folks meninger. Til tross for mindre ressurser til å etterforske vold, overgrep og annen kriminalitet, opprettes det eget Nettpoliti. De skal overvåke meninger og motta tips fra «dugnadhungrige» om dårlige holdninger. Det brysomme folket kan påregne seg politi besøk, i verste fall en arrestasjon og en dom om en snakker fra «levra». Erna har tatt Gros oppfordring om å være den brysomme nabokjerringa til nye høyder, og hamrer løs til folket:

«Vi må passe på hvordan vi snakker om andre. Vi må ikke glemme å være medmennesker i denne situasjonen».

MEDMENNESKE er et ord med tyngde, som tatt ut av roman triologien til Olav Duun utgitt i 1929. Handlingen dreier seg om den onde Didrik Dale, den kuede sønnen Håkon og den gode svigerdattera Ragnhild, som til slutt dreper svigerfaren for å spare Håkon. Konklusjonen for handlingen er bitter: Det vonde drep du ikkje med øks.

BOLKESJØ BLE DOLKESJØ. 20 år gamle Mina Gjerde fra Telemarksbygda Bolkesjø med 40 innbyggere og 180 immigranter, har blitt kalt umenneskelig idiot for hun fronter sin kritikk. Nøyaktig slik FRP utbryterne opplevde samme sted i 1994.

«Dere er virkelig satans barn slik dere holder på. Kom an venner – la oss plukke de ned en etter en»,skrev kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Nordheim til medlemmer i gruppen «Med Israel for fred». Hun slapp besøk av politi. Det gjorde hun også etter at hun skrev «HUSNEGER», «FORRÆDER», «SIRKUSAPE» i et innlegg i Aftenposten rettet mot Frps Mazyar Keshvari.

Der andre opplever at deres kritikk er brysom, slipper våre nye landsmenn til i media med den ene salven etter den andre. De fleste husker islamisten Ubaydullah Hussain som ble frifunnet for å ha å ha hyllet en rekke terrorhandlinger, terrorister og fremmet trusler. Islam Net er en av Norges største muslimske organisasjoner. Lederen Fahad Qureshi legitimere drap på personer som skriver eller ytrer seg på en måte han anser for krenkende. Han støtter dødsstraff for karikaturtegninger. Denne mannen får tilgang til debattprogrammer. Han sprer fatwaer og til sine egne komuniserer han et helt annet budskap på eget nettsted: Nettstedet «Muhammed.no»

DEMENTE OG BRAKKEBYER, ett tidligere blogginnlegg hvor temaet var kommuners sparetiltak hvor demente skulle kastes ut av spesialtilpasset boliger. Immigrantene skulle huses i brakkebyer og demente stues inn på aldershjemmet sammen med de friske. Å være medmenneske er fraværende når det gjelder de svakeste. For tilsvarende forslag er nå foreslått i Lillehammer, hvor de ønsker å tilby immigranter jobb og praksis fra dag èn. Den blåblå regjeringen og opposisjonen er på vei til å miste berøringspunktet med sitt folk. Folkets uvilje til å se den økende diskrimineringen mot de svakeste er blitt ett problem. Spørsmålet må være hvorfor. Hvem er satt til å tjene hvem?

HVOR ER BAKKEKONTAKTEN til Erna Solberg? Hvor er empatien for eget folk? Hennes utsagn er som tatt ut fra en episode av «Javel, Herr Statsråd»:

«Vi blir heller ikke mindre utsatt for terror om vi stenger grensene for dem som rammes av terror i sitt hjemland og som ikke har trygge områder å flykte til».

Da må man stille følgende spørsmål til statsministeren: Er det utrygt i Russland, Tyrkia, Afghanistan, rolige områder i Syria og dets naboland? Hvem utøver terror i Europa, og hvor kommer de fra? Skal vestlige soldater kjempe mot IS, mens unge menn i stridsdyktig alder skal stikke? Er ikke desertering forbudt i krig? Desertering blir et problem fordi den eksisterende militære struktur, og de gjenværende soldatenes moral svekkes. Det er årsaken til at desertering straffes hardt. Det har vært vanlig å straffe desertering i krig med dødsstraff. Så hvorfor kan majoriteten av immigrantene være menn i krigsdyktig alder, og behandles som flyktninger?

FOLKET ER blitt brysomme for de folkevalgte. Politi, media og andre følger med argusøyne på landets befolkning. Kanskje det enkleste for våre folkevalgte er å fjerne folket og velge seg ett nytt ett? Det er jo det som skjer! Og minner ikke det om totalitære ideologiers måte å oppføre seg mot eget folk? Tusener kommer inn hver måned, uansett hva folket mener. Derfor ønsker borgere streng kontroll over grenseovergangene, og verne sine borgere.

Kommentarer

  1. Øyvind johansen sier:

    Synes dette var vel dokumentert og veldig klokt skrevet..

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.