Bloggnorge.com // Den Globale Virkelighet
Start blogg

Den Globale Virkelighet

Den nye hverdag!

Skillevegger Er På Moten i Ungarn og Oslo!

Kategori: Økonomi | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 28. oktober , 2015 kl. 21:11
Ungarn

(Soldater fra Ungarn bygger grensegjerde)

MER AV DET SAMME er budskapet fra Merkel & Co når EU yttergrenser har falt. Noen få stater nekter å følge denne oppfordringen. De stenger sine grenser. Faktisk de går lenger i sin motstand, de bygger grensemurer.
Samtidig som vi leser, lett hoderystende over utviklingen, så ser vi at de også bygger en mur i Oslo, mer bestemt Tøyen. Passasjen mellom Brinken på Tøyen, få meter fra Politiets utlendingsenhet (PU), og Kjølberggata, der hotellet som huser nyankomne asylsøkere ligger, er vanligvis åpen.

Oslo2015

(Tøyen Oslo)

Men i løpet av den siste tiden har det blitt satt opp en høy trevegg og et metallgjerde i hver ende av passasjen.«Ingen adgang» sier et skilt som er hengt opp på veggen, på arabisk og engelsk. Et annet ber asylsøkere om å holde seg innenfor det avgrensede området.

Årsaken er beskyttelse. Hotellet Best Western sier til NRK er gjerdet satt opp for å hindre uønsket gjennomgang der asylsøkerne oppholder seg. Leser man derimot uttalelsene fra PU så er det en helt annen ordlyd

PU bekrefter overfor NRK at de også har skjerpet sikkerheten ved sine lokaler på Tøyen, men ønsker ikke å gå inn på hvilke sikkerhetstiltak som er iverksatt.
På spørsmål om hva slags scenarier PU frykter, svarer stabs- og sikkerhetssjef Geir Bang Danielsen slik:

Ordensforstyrrelser, opptøyer, oppblomstring av kriminalitet.

Hvem som skulle stå bak eventuelle ordensforstyrrelser, opptøyer og oppblomstring av kriminalitet kommer derimot ikke fram av artikkelen.

I Berlin bygde man en mur i begynnelsen av den kalde krigen, vi ser nå at Ungarn har valgt det samme, Østerrike og Slovenia er i planleggingsfasen. Så hvorfor ikke Norge og i landets hovedstad Oslo? I og med at antallet immigranter øker så må vi forvente at flere hoteller vil bli fylt opp. Vil vi få flere murer og gjerder i hovedstaden og andre sentra i Norge?

Tiden vil vise oss hva slags samfunn vi vil få. Akkurat nå tyder det på ett europeisk samfunn av murer.
Hele artikkelen fra NRK.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.