Bloggnorge.com // Den Globale Virkelighet
Start blogg

Den Globale Virkelighet

Den nye hverdag!

MAKT OG AVMAKT

Kategori: Flyktninger, Økonomi | 2 kommentarer » - Skrevet torsdag 12. november , 2015 kl. 00:12

«JENTER UNDER 16 år får ikke lov å gifte seg. En mann kan bare ha en kone ikke flere», fortelles det fra en reportasje i NRK fra 2014. Dette var ett kurs i regi av International Organization for Migration på oppdrag for Integrerings og Mangfoldsdirektoratet.

DE SOM ankommer nå har «ingen» kursing om norske forhold. Tvert i mot. Allerede nå kommer det rapporter om at små jenter blir antastet. « Her begynte de å ta tak i jenta mi, de trakk klærne hennes og ville ha henne med seg. Hun begynte å lyve om at venninen bodde i husene like ved, men de forsatte bare med å trekke henne med seg» Jenta er kun12 år gammel, og de ser etter menn med «arabisk utseende».

I STOKKE HAR man hatt opplevd det samme. «Det ene tilfellet skjedde i en butikk, der en jente under 13 år skal ha blitt befølt. Det andre tilfellet skjedde da en jente i tidlige tenår skal ha blitt forsøkt holdt igjen da hun kom syklende.»

UNGE JENTER OG BARN har blitt utsatt for seksuelle overgrep. Når man har tatt overgripere så skulle man nesten tro at de ville bli tatt om hånd om av vårt voldsmonopol. Det er her sjokket kommer, det unnskyldes med at det er «kulturbetinget» og en som ble tatt ble «sendt» vekk i fra kommunen. Det bør gi frykt for framtiden om hva norske jenter, barn og kvinner kan vente seg når man begynner å bygge brakkebyer i folks nabolag i byene på sørlandet som UDI planlegger.

BESKYTTELSE AV BORGERE er nedfelt i Den Europeiske Menneskerettighets konvensjonen (EMK), som Norge har signert, ratifisert og inkorporert som overnasjonal lov. Art 2 og 3 pålegger staten å iverksette tiltak for å beskytte liv og helse. Art 8 pålegger staten å ivareta nasjonal sikkerhet, offentlige trygghet, landets økonomiske velferd, forebygge uorden og kriminalitet, beskytte borgernes helse, moral, andres rettigheter og friheter.

I VÅR SKJØRE samfunnskontrakt betaler vi av våre skattepenger for ett voldsmonopol og forsvar hvor hovedoppgaven er å beskytte borgere. Noe som tydeligvis ikke gjelder i forholdet immigranter og landets borgere. Deres rettigheter ser ut til å veie tyngre enn borgernes som teknisk sett har retten på sin side.

DETTE ER FOLKESTYRT immigrasjon til Norge. Norsk grenseinspektør står fram med risiko for å miste sin jobb. Han hevder at russere i offisielle møter selv har foreslått en løsning, hvor Norge ville unngått asylstrømmen over grensen.

«Jusprofessor Peter Ørebech mener det ikke er tvil om at grenseinspektør Ulf Mathisen har rett i sin framtstilling av saken. -Folk som kommer via trygge tredje land hvor de har lovlig opphold har ikke krav på asyl i Norge, og kan avvises på grensen, sier Ørebech.»

Så kan man jo spørre seg hva som er årsaken til at norske myndigheter med viten og vilje bidrar til kaos?

AVMAKTEN VOKSER i befolkningen «Etter å ha deltatt på folkemøtet mandag sitter jeg igjen med flere spørsmål enn oppklaringer og svar. Der var ett møte preget av hastverk, dårlige forberedelser og intetsigende svar fra panelet. Viktige og for lokalbefolkningen alvorlige spørsmål ble enten ikke svart eller i flere tilfeller nesten latterliggjort.»

En større undersøkelse utført av InFact for Nordlys svarer 65 prosent av de spurte i en nasjonal undersøkelse at de ønsker strengere asylbestemmelser i Norge.

VG SKRIVER: « Vi Mangler et overgripende nasjonalt lederskap. Et som ikke bare har som oppgave å løse de stadige dypere samarbeidsproblemene på borgelig side. Mangelen kan gjøre flyktningekrisen verre. Flyktninge krisen skaper redsel, usikkerhet, rykter og myter. Det uoversiktlige kaoset på Stortinget forsterker dette.»

Kaoset øker i omfang. Folkets frustrasjon stiger. Politikere reiser på tur til Nord for å bivåne åpne grenser mens de applauderer det som skjer med tåketale og politisk tomprat.

BERØRINGSPUNKTET mellom staten og folket blir større når STORE deler av befolkningen opplever at politikere, stat, og voldsmonopol svikter og gir blanke i deres rettigheter. Reaksjonene vil ikke bli behagelig hvis dette utvikler seg. Mangelfull politisk lederskap som vi nå er vitne til vil åpne demingen for dyp sosial uro og økende splittelse i befolkningen!

Kommentarer

  1. Rolf Tømmerås sier:

    Fullstendig enig i det som ble skrevet her. Og bare vil tilføye at min fam selv har opplevd denne trakasserende sexual kulturen mot oss «vantro» i muslimland i Afrika.
    Uforståelig at ikke norske myndigheter forstår alvoret godt nok og griper inn med sterke bestemte midler mot inntrengerne !!
    Raskt og effektiv stopper denne farlige situasjonen landet og befolkningen nå opplever..

    • Kjærner-Strømberg sier:

      Takk for kommentar.
      Rettsikkerheten til borgere skal være første prioritet.
      Jenter og barn er sårbare grupper.
      Nå skal det bygges brakkebyer på sørlandet skal vi tro UDI. Hvordan dette vil utarte seg med «byer» av unge frustrerte menn og den kvinnelige befolkningen i nærheten er skremmende tanke.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.