Bloggnorge.com // Den Globale Virkelighet
Start blogg

Den Globale Virkelighet

Den nye hverdag!

KULTURELL RADIKALISERING

Kategori: Flyktninger, Økonomi, Terror, Terrorisme | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 17. november , 2015 kl. 21:16

VI SKAL ikke lang tid tilbake i en tid hvor utgangsdøren stod åpen, fordi samfunnet var homogent, bygd på tillit og trygghet. Det bildet endret seg dramatisk særlig de siste 20 år. Vi må spørre hva som er årsaken til det. Hva gikk galt? Hvorfor eskalerer det?

FRA SLUTTEN AV 1950 tallet har Europa vært en inngangsport for islamsk innvandring. Integreringen har ikke fungert imotsetning til andre grupper, som ankom Europa samme tidsperiode.

HVORFOR ER DET så store forskjeller mellom mennesker med islamsk bakgrunn og andre i Europa? En kan selvfølgelig ikke overse uformell og formell diskriminering som virkelig eksisterer, men er etnisk diskriminering hovedårsaken til forskjellene?

I STORBRITANNIA har èn av 20 mannlige hinduer en doktorgrad. Muslimer i Storbritannia har 6 ganger større sannsynlighet enn alle andre etnister å ende opp som drosjesjåfør. HINDUENE KOM samtidig med muslimene til Storbritannia. Grunnlaget for forskjellene kan derfor ikke være etnisitet, og kan ikke forklares ut ifra hudfarge.

I NORGE viser mobbeundersøkelser i skoler at 33 prosent av jødiske barn rammes av rasisme ofte, mens bare 5,3 prosent av muslimske barn opplever det samme. Spørsmålet er hvem mobber hvem? I følge undersøkelser er det muslimer som mobber muslimer.

ÅRSAKENE ER av kulturell art. Konservative samfunn bevarer undertrykkende mønstre. Ett av dem er undertrykking av kvinners rettigheter og muligheter i samfunnet. Denne diskrimineringen starter i hjemmet, men opprettholdes i de tusentall koranskoler som eksisterer i Storbritannia og i Norge. De opprettholder en kultur som ikke er i samsvar med en sekulær stat.

ALLEREDE FRA tidlig barnsben av segregeres små barn fra majoritetsbefolkningen. Skille mellom «dem og oss» opprettholdes, tiltross for sterke krefter i samfunnet som arbeider med integrering. Segregeringen som starter fra barnsben av i islamske miljøer, er det første steg mot islamsk radikalisering, også i Norge.

DET MÅ ÅPENBART være press fra imaner mot muslimske foreldre til å sende barna på koranskole, ikke SFO, der de kan treffe andre barn med ulik bakgrunn. Ifølge talsmann Ghulam Sarwar i Central Jamaat-e-ahl-e Sunnat moskeen, er det tvang å la muslimske barn må gå i SFO. Det er tydelig at samvær med etniske norske barn er uønsket.

I DISSE DAGER har vi en immigrasjonsbølge som mange mener er en folkevandring. I denne gruppen er det stor sannsynlighet for at det finnes radikale krefter som ikke kommer med fred i sinnet. PST har ikke kontroll på hvem som kommer inn til Norge, fordi de ankommer i store puljer, slik at det ikke er tilstrekkelig kontroll eller kapasitet til bakgrunnssjekk. 1500 er savnet. I følge PST er det stor mulighet for at det er syriske agenter og ISIS terrorister blant migrantene.

VI HAR TILGODE å se tibetanere utføre terror, til tross for at de utsettes for verre overgrep, enn palestinere og andre grupperinger til sammen. Det er påfallende at samtlige vestlige politikere IKKE våger å ta debatten, i en tid vi daglig opplever frykt og terrorisme nettopp fra denne gruppen. Hvorfor unngår folkevalgte den debatten?

FAREN LIGGER i at ekstreme krefter som ankommer landet, slår seg sammen med grupperinger i Norge som har dypt hat mot det sekulære samfunnet. Et samfunn tuftet på frihet, likhet og demokratiske spilleregler.

VI MÅ TÅLE terror sier PST. For de fleste av oss er det en uakseptabel kapitulering overfor ekstreme krefter. Et unisont krav til de folkevalgte bør bære: Ta tilbake kontrollen! Sett strenge krav til foreldre. Barna må omgå norske barn i barnehage og i SFO, slik at barn får ett normalt forhold til vestlige og norske verdier. Hvorfor kan ikke muslimer, når det er borgere fra 219 land og selvstyrte regioner, som klarer det?

VI MÅ ta kontrollen over våre nasjonale grenser. Det er en tankevekker at Europa ukritisk åpner grensen for hundretusener, mens vestens største demokrati USA, sier nesten halvparten av USA delstats Guvenørene stopp!

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.